Oranier Polar 6

Περιγραφή

BImSchV – Εγγυημένο καθαρό! Όλα τα τζάκια και οι σόμπες Oranier αποτελούν ήδη το 2ο στάδιο του BImSchV, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 22.03.2010.

Πιστοποιητικό DIBT: Η σόμπα είναι εγκεκριμένη ανεξάρτητα από τον αέρα του περιβάλλοντος.

Προσαρμοσμένη εσωτερική επένδυση καυσαερίων: Η επένδυση του κλιβάνου έχει διαμορφωθεί σε μορφές βερμικουλίτη με υψηλή αντοχή και ελκυστική επιφάνεια. Φαίνεται ωραίο και παρέχει την απαιτούμενη αναταραχή των αερίων για καθαρή καύση.

24 ώρες συνεχής λειτουργία, Αυτόματος έλεγχος: Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φιλικότητας προς το περιβάλλον. Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί απεριορίστως.

Χρησιμοποιείτε μόνο επιτρεπόμενα καύσιμα. Ελέγξτε το εγχειρίδιο!

ORANIER ασφαλές σύστημα ασφάλισης ανεξάρτητο από τον αέρα περιβάλλοντος: Η κλειστή πόρτα παραμένει μόνιμα σφιχτή. Το υδραυλικό σύστημα λειτουργεί σχεδόν χωρίς συντήρηση. Η πόρτα είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Χειρολαβή ροής αέρα: Με την κυκλοφορία του αέρα μέσω της εργονομικά διαμορφωμένης χειρολαβής μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η θερμοκρασία στην επιφάνεια.

Σημείωση: Η ταυτόχρονη λειτουργία μιας σόμπας με στερεά καύσιμα και ελεγχόμενων συστημάτων εξαερισμού επιτρέπεται μόνο εάν η σόμπα έχει έγκριση σύμφωνα με το οικοδομικό δίκαιο με λειτουργία ανεξαρτήτως από τον αέρα περιβάλλοντος σύμφωνα με το DBIT. Η σόμπα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με μια συσκευή ασφαλείας π.χ. συσκευή προειδοποίησης χαμηλής πίεσης που έχει πρόσβαση στα συστήματα εξαερισμού και είναι σε θέση να τα απενεργοποιήσει σε περίπτωση εμφάνισης κενού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DBIT μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο των χρηστών.

Σύστημα Airwash: Μια σκόπιμη ροή αέρα εμποδίζει τη συμπύκνωση και εναπόθεση καυσαερίων στο εσωτερικό του γυαλιού. Αυτό διατηρεί το παράθυρο καθαρό.

Σύστημα τριπλού αέρα: Το ειδικό σύστημα τριπλών αεραγωγών ORANIER παρέχει την ιδανική παροχή αέρα με αέρα, ακριβώς όπως απαιτείται για την καύση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια ιδιαίτερα καθαρή και αποδοτική καύση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος185 kg
Διαστάσεις598 × 472 × 1108 mm
Θερμική Ισχύς (kW)

,

Θερμική Απόδοση (%)

Κατασκευαστής

Όριο Κάλυψης Χώρου (κ.μ.)

131