Oranier Corner

Περιγραφή

BImSchV – Εγγυημένο καθαρό! Όλα τα τζάκια και οι σόμπες Oranier αποτελούν ήδη το 2ο στάδιο του BImSchV, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 22.03.2010.

Προσαρμοσμένη εσωτερική επένδυση καυσαερίων: Η επένδυση του κλιβάνου έχει διαμορφωθεί σε μορφές βερμικουλίτη με υψηλή αντοχή και ελκυστική επιφάνεια. Φαίνεται ωραίο και παρέχει την απαιτούμενη αναταραχή των αερίων για καθαρή καύση.

24 ώρες συνεχής λειτουργία: Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ποιότητας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον. Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί απεριορίστως.

Σύστημα ασφάλισης πολλαπλών σημείων: Το κλείδωμα πολλαπλών σημείων εμποδίζει τη στρέβλωση της θύρας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Επιπλέον, η ειδική σφράγιση εμποδίζει την ανεπιθύμητη παροχή αέρα και διατηρεί σταθερή την ποιότητα καύσης στον φούρνο.

Εξωτερική παροχή αέρα καύσης: Σε μοντέρνα, πιο πυκνά κτίρια με ελεγχόμενα συστήματα εξαερισμού, ο αέρας καύσης πρέπει να τροφοδοτείται από το εξωτερικό, ώστε να μην υπάρχει κενό στο σαλόνι. Αυτό απαιτεί ξεχωριστή εξωτερική παροχή αέρα.

Χειρολαβή ροής αέρα: Με την κυκλοφορία του αέρα μέσω της εργονομικά διαμορφωμένης χειρολαβής μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η θερμοκρασία στην επιφάνεια.

Σημείωση: Η ταυτόχρονη λειτουργία μιας σόμπας με στερεά καύσιμα και ελεγχόμενων συστημάτων εξαερισμού επιτρέπεται μόνο εάν η σόμπα έχει έγκριση σύμφωνα με το οικοδομικό δίκαιο με λειτουργία ανεξαρτήτως από τον αέρα περιβάλλοντος σύμφωνα με το DBIT. Η σόμπα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με μια συσκευή ασφαλείας π.χ. συσκευή προειδοποίησης χαμηλής πίεσης που έχει πρόσβαση στα συστήματα εξαερισμού και είναι σε θέση να τα απενεργοποιήσει σε περίπτωση εμφάνισης κενού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DBIT μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο των χρηστών.

Σύστημα Airwash: Μια σκόπιμη ροή αέρα εμποδίζει τη συμπύκνωση και εναπόθεση καυσαερίων στο εσωτερικό του γυαλιού. Αυτό διατηρεί το παράθυρο καθαρό.

Σύστημα τριπλού αέρα: Το ειδικό σύστημα τριπλών αεραγωγών ORANIER παρέχει την ιδανική παροχή αέρα με αέρα, ακριβώς όπως απαιτείται για την καύση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια ιδιαίτερα καθαρή και αποδοτική καύση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος174 kg
Διαστάσεις485 × 485 × 1125 mm
Κατασκευαστής