Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρία “Ecostoves” δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1975. Ιδρύθηκε από τον Εμμανουήλ Μαραγκάκη και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πλέον την έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά.

Το αντικείμενο εργασίας της είναι ό,τι έχει σχέση με φυσικό υλικό, όπως μάρμαρο, γρανίτης, πέτρα. Στην Ελλάδα, άλλωστε, υπάρχουν σε αφθονία φυσικά πετρώματα και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται πολύ.

Όλα τα φυσικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επενδύσεις σε δάπεδα, τοίχους, μπάνια, σκάλες, πάγκους κουζίνας, διάδρομους, εξωτερικούς χώρους (π.χ. Πισίνες) και όπου άλλου ζητηθεί.

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου επεξεργάζεται και παραδίδει τα προϊόντα της σε οποία διάσταση και μορφή επιθυμεί ο πελάτης.

Αναλαμβάνει, επίσης, τις υπηρεσίες τοποθέτησης όλων των ανωτέρω φυσικών υλικών, άλλα και άλλων αντίστοιχων τεχνικών υλικών, όπως πλακιδίων, τεχνογραφιών, μαρμάρων, πλακών πεζοδρομίου, κλπ. με συνεργεία τοποθέτησης που έχουν πολυετή πείρα σε τοποθετήσεις (τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία και τον Καναδά) και προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης παρουσίας της στον κατασκευαστικό τομέα η εταιρία μας, την τελευταία δεκαετία, έχει διευρύνει το αντικείμενό της ως εξής:

 • Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρίες Oranier, Judepejsen και Lavakamin, οι οποίες κατασκευάζουν ενεργειακά τζάκια και σόμπες, καθώς και σόμπες pellet. Εμπορευόμαστε και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση τους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές για κάθε εξατομικευμένη περίπτωση.
 • Εμπορευόμαστε επίσης και τοποθετούμε πιστοποιημένες ανοξείδωτες καμινάδες, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
 • Αναλαμβάνουμε την πώληση και τοποθέτηση όλων των κατωτέρω υλικών, σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες σας:
  1. Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου
  2. Μεταλλικές πόρτες και κάγκελα, καθώς και οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή
  3. Έπιπλα κουζίνας
  4. Έπιπλα μπάνιου
  5. Ξύλινες εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες
  6. Χωρίσματα γυψοσανίδα – ψευδοροφές